№34 жалпы орта білім беретін мектебіндегі тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссиясының жұмыс жоспары 2021-2022 оқу жылы
№34 жалпы орта білім беретін мектебіндегі тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссиясының жұмыс
жоспары
2021-2022 оқу жылы
№ | Іс- шара мазмұны | Орындалу мерзімі | Жауапты |
1 | Тамақ өнімдеріне СТ-KZ сертификаттарының болуын бақылау | Ай сайын | Комиссия мүшелері |
2 | Азық-түліктерді, дайын тағамдарды сақтау, жеткізу мерзімдері мен шарттарының сақталуын бақылау | Ай сайын | Комиссия мүшелері |
3 | Дайын тағамдардың сапасына органолептикалық бағалау жүргізу | Күнделікті | Медбике З.Кенжетаеа |
4 | Тағамдардың және аспаздық өнімдердің сапасын органолептикалық бағалау журналдарына енгізу | Күнделікті | Медбике З.Кенжетаева |
5 | Білім алушылардың күн сайынғы тамақтану рационын қадағалау | Күнделікті | Медбике З.Кенжетаева |
6 | Мәзірдің дұрыс жасалуын бақылау | Күнделікті | Медбике З.Кенжетаева |
7 | Дайындалған тамақтану көлемінің бір реттік порция көлеміне және балалар санына сәйкестігін тексеру | Күнделікті | Комиссия мүшелері |
8 | Дайын өнімнің тәуліктік сынамасын бақылау | Күнделікті | Медбике З.Кенжетаева |
9 | Асхананың санитарлық жағдайына мониторинг жасау | Күнделікті | Медбике З.Кенжетаева |
10 | Комиссиясының отырысын өткізу | Ай сайын | Комиссия мүшелері |
11 | Технологиялық жабдықтардың жарамдылығын тексеру | Ай сайын | Комиссия мүшелері |
12 | Комиссия жұмысының қорытындысын педагогикалық кеңесте қарау | Тоқсан сайын | Мектеп әкімшілігі |
Посмотреть онлайн файл: tamatanu-sapasyn-monitorings.pdf