Тамақтандыру » Страница 72 » ЖОББМ №34 Қызыл таң
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№34 жалпы орта білім беретін мектеп»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72636) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72636) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
Өмірдің қызықты сәттері" тақырыбында әгіме сағаты
27
сәуір
2022
Өмірдің қызықты сәттері" тақырыбында әгіме сағаты
#34ЖОББМ аралығында 2021-2022 оқу жылының сәуір айында мектеп оқушыларының психологиялық жағдайын нығайтуға бағытталған айлық және ЮНИСЕФ жобасы аясында 6-сынып оқушыларымен "Өмірдің қызықты сәттері" тақырыбында сынып жетекшісі: А.Ақылбаева әңгіме сағатын өткізді. Мақсаты: Адам бойындағы асыл қасиеттерді,адамгершілік,мейірімділік, сезімдерін дамыту . Өзін өзі тану, тұлғалық даму тәсілдерін таба білу, көңіл-күйді және эмоцияны реттеу. Әңгімелесу барысында "Өмір дегенің" не деген сауалға кіріспе
«Тиімді тамақтану» онкүндігінің  эссе байқауы
21
сәуір
2022
«Тиімді тамақтану» онкүндігінің эссе байқауы
№34 жоббм 9-10 –сыныптар арасында  өткізілген   «Тиімді тамақтану» онкүндігінің  эссе байқауының   Анықтамасы №34 жалпы орта білім беретін мектебінде 20 сәуір күні «Тиімді тамақтану» онкүндігіне орай жоспарланған іс-шара бойынша 9,10 сыныптар арасында эссе байқауы өткізілді. Байқауға 9,10  сынып оқушылары қатысты.Жұмыста эссенің  талаптары ескерілген.Өзіндік  көзқарастары, пікірі, аргументтерді тақырыпты ашуда тиімді қолданған. Эссе байқауының  қорытындысы бойынша 10 сынып оқушысы Исраил
«Тиімді тамақтану!» сынып сағаты
19
сәуір
2022
«Тиімді тамақтану!» сынып сағаты
№34 жалпы орта білім беретін мектеп  « Тиімді тамақтану!» тақырыбында өткен сынып сағатының Анықтамасы Мерзімі:  19 сәуір 2022 ж    Қатысқаны: 11 оқушы Жауапты: Акылбаева А.А Өткізу форматы: сынып сағаты Мақсаты: Оқушылардың дұрыс тамақтану туралы білімдерін жүйелеу, кеңейту. Тазалық гигиенасы туралы ережелерді қайталау. Дұрыс тамақтана білу мәдениетіне тәрбиелеу. Өз денсаулықтарына жауапкершілікпен қарауға үйрету. Сабақ барысында «Шаттық шеңбері» әдісі арқылы психологиялық ахуал жасаудан