Бракеражды комиссия » ЖОББМ №34 Қызыл таң
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«№34 жалпы орта білім беретін мектеп»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72636) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72636) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
» » Бракеражды комиссия
№34 жалпы орта білім беретін мектебіндегі   тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссиясының жұмыс жоспары 2021-2022 оқу жылы
26
тамыз
2021
№34 жалпы орта білім беретін мектебіндегі тамақтану сапасына
№ 34  жалпы орта білім беретін мектебіндегі  тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі ( бракераждық) комиссиясының жұмыс жоспары 2021-2022 оқу жылы  № Іс- шара мазмұны Орындалу мерзімі Жауапты 1 Тамақ өнімдеріне СТ-KZ сертификаттарының болуын бақылау Ай сайын Комиссия мүшелері 2 Азық-түліктерді, дайын тағамдарды сақтау, жеткізу мерзімдері мен шарттарының сақталуын бақылау Ай сайын Комиссия мүшелері 3 Дайын тағамдардың сапасына органолептикалық бағалау жүргізу Күнделікті Медбике 
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераж) комиссия құру туралы
23
тамыз
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераж) комиссия
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы Меркі ауданының білім бөлімінің «№34 жалпы орта білім беретін мектебі» коммуналдық мемлекеттік мекемесі Тұрлыбай батыр ауылы                                                                      23.08.2021 ж.                                          Бұйрық № 74   (көшірме) Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераж) комиссия құру туралы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар
22
тамыз
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; - ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиена ережелерін сақтауын бақылау болып табылады.  2. Комиссия адалдық, құзыреттілік, парасаттылық,